Over ons

Alleenwitgoed.nl is een onderneming die is ontstaan uit de behoefte om kwalitatief witgoed te kopen op een betaalbare manier. Ook vonden wij dat het verschillende witgoed leveranciers aan vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid ontbrak. Via ons platform kunnen klanten aankopen betalen in termijnen met en zonder rente.

AlleenWitgoed – Maak je dagelijkse leven makkelijker

Onze visie

Vanaf de eerste dag hebben wij producten bereikbaar willen maken voor mensen die minder te besteden hebben (zoals studenten). Andere winkels bieden al gespreid betalen aan maar doen dit onder het mom van een krediet met hoge rentes. Dit kan en doen wij beter daarom kunnen klanten bij ons ook gespreid betalen, zonder rente te betalen.

Assortiment

Op het moment bieden wij meer dan 1.000 hoogwaardige kwaliteit witgoed producten aan. Wij streven er naar om voortdurend ons assortiment uit te bereiden

Samenwerkingen

Wij onderhouden duurzame relaties met gevestigde partijen om zo onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden.

 

Bekijk ook onze Televisie winkel – https://www.televisiehuis.nl/

AlleenWitgoed.nl

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige producten. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op al onze producten.

Naast gratis drempellevering bieden wij ook verschillende installatie en aansluit mogelijkheden aan. Zo geloven wij dat wij op elke klantbehoefte kunnen inspelen.

Het belangrijkste vinden wij onze klantenservice. Naast het informeren en begeleiden van klanten, is het juist oplossen van incidenten en ongemakken zeer belangrijk voor ons.

Wij zijn trots op reviews zoals deze:

Zeker een aanrader, houden zich aan de belofte, netjes bezorgt mocht u twijfelen zeker doen.

AlleenWitgoed is een onderneming van de LJ-United Retail groep. Onze internationale detailhandel groep, streeft naar innovatieve oplossingen binnen de Retail en E-commerce met blik op de toekomst.

Goede doelen

Nederland kent een lange traditie van goeddoen. Het merendeel van de burgers geeft aan maatschappelijke doelen. Bovendien zetten honderdduizenden vrijwilligers en andere betrokkenen hun tijd in om zowel grote als kleine maatschappelijke vraagstukken het hoofd te bieden.

Wij bij AlleenWitgoed dragen ook ons steentje bij aan een betere samenleving. Zo doneren wij een gedeelte van de winst aan goede doelen en projecten om mensen in Nederland te helpen.