Retouren

Ik wil een product terugsturen, hoe doe ik dat?

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop kan je binnen 30 dagen de overeenkomst ontbinden. Om dit te initiëren stuur je een mail naar retouren@alleenwitgoed.nl met het zelfde e-mail adres als waar je de aankoop mee hebt gedaan. Vanuit hier kunnen wij je verder helpen.

Onze retourvoorwaarden

Je hebt een bedenktijd van 30 dagen om de overeenkomst te herroepen. Zonder reden. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kun je het artikel rustig bekijken zoals je in een winkel ook zou doen.

Hoe je gebruik maakt van het herroepingsrecht:

• door dit kenbaar te maken via contact@alleenwitgoed.nl. Dit verstuur je vanuit het zelfde e-mail adres, als waar mee de aankoop is gedaan.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

• het artikel compleet is.

• het in de – voor zover mogelijk – originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*

*Mocht er eventuele waardevermindering ontstaan omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je de waardevermindering doorberekenen.

Retourneren is niet mogelijk voor:

• Artikelen die op eigen initiatief zijn aangepast.

• Verbruiksartikelen die in de bedenktermijn kunnen bederven of waarvan de verzegeling is verbroken.

• Artikelen die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als je de verzegeling hebt verbroken.

• Beeld en geluidsdragers, en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Terugbetaling

Je ontvangt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding het volledige aankoopbedrag op de rekening waarmee je het hebt betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.